Flere turnédatoer. Hurra! 

Godtfolk!

Vi smeller til med noen flere konserter til slippturen, og kan fortelle at vi gjør en aldri så liten pre-release på vakre Verdensspeilet i Fredrikstad lørdag 25.01. På den store dagen, altså fredag 31.01 gjør vi en akustisk minikonsert på Big Dipper i Oslo. Ålesund har i lang tid ropt etter Lady Moscow. Vi har hørt dere, og besøker Vega Rock Bar fredag 14.02. Hurra! Og lørdag 22.03 reiser vi til Larvik. Da spiller vi på Barnebølgen på Bølgen Kulturhus.

Lørdag 25.01: Pre-release på Verdensspeilet i Fredrikstad
Fredag 31.01: Akustisk session på Big Dipper i Oslo

Fredag 31.01: Slippfest på John Dee i Oslo
Fredag 07.02: Østsia kulturhus i Kristiansand
Lørdag 08.02: Lørdagscafé på Lundetangen pub i Skien
Fredag 14.02: Vega Rockbar i Ålesund
Fredag 21.02: Arendal Kulturhus
Lørdag 22.02: Tarebua på Lista
Lørdag 01.03: Herregårdskafeen i Halden
Lørdag 22.03: Barnebølgen på Bølgen kulturhus i Larvik


Og ja, bare så det er sagt: flere konserter kommer!
 

Nytt album slippes 31. januar! 

Kjære venner!

31. januar slipper vi albumet med den vakre tittelen «A story about true love and weather» både på CD og vinyl! Det skal naturligvis markeres med en aldri så liten turné, og her kommer det første knippet med datoer:

Fredag 31.01: Slippfest på John Dee i Oslo
Fredag 07.02: Østsia kulturhus i Kristiansand
Lørdag 08.02: Lørdagscafé på Lundetangen pub i Skien
Fredag 21.02: Arendal Kulturhus
Lørdag 22.02: Tarebua på Lista
Lørdag 01.03: Herregårdskafeen i Halden

Vi gleder oss stort til å møte alle dere flotte mennesker i det ganske land!

Har vi ingen konserter i nærheten av der du bor? Fortvil ikke, for flere datoer er på vei.

Nytt magasin fra Lady Moscow 


I går ga vi ut vår rykende ferske singel Heroes of the sum. Vi regner med at du allerede har gått til anskaffelse av denne. Festen er ikke over! I dag har vi gleden av å presentere første nummer av vårt magasin Selskabsmagasinet. De som var på slippfesten har allerede fått sitt eksemplar inkludert en gratis singel. Dere andre får nøye dere med å lese Selskabsmagasinet online. God lesing!

Heroes of the sum - ute nå! 

Endelig har dagen kommet. Vår rykende ferske singel Heroes of the sum er nå i salg. Du finner den blant annet herHva kan du vente deg?
I sin nye singel flørter Lady Moscow uhemmet med smektende indiepop og lyrisk folkrock, og kombinerer episk historiefortelling og en nærmest symfonisk instrumentering med nerven og trøkket som er karakteristisk for den russiske fruen. Resultatet er en energisk, leken og fengende feel good-låt som vil klistre seg til hjernen din i ukesvis og få deg til å synge med i pur musikkglede.

Heroes of the sum er først og fremst en post-apokalyptisk hymne - en hyllest og en feiring av livet, folk-rocken og vår nye post-apokalyptiske era. Låta er en rykende fersk smakebit fra bandets tredje plate, som vil være å finne i butikkene høsten 2013.

Vi gjentar; du finner den her. Og den koster langt mindre enn en flaske solo.

Kjøp den i dag, og du blir den hippeste i gjengen, på festen og i nabolaget!

@ladymoscowband on Instagram

This feature is rendered via ajax

The bird says: