Bli med på å spre litt varme til jul 

Jula nærmer seg fort. De fleste gleder seg, men ikke alle. La oss sammen bidra til at de får en litt varmere jul. Vi oppfordrer deg til å donere noen kroner til mennesker som har det vanskelig. Til gjengjeld får du en låt i julegave fra oss i Lady Moscow. Les mer her!

New single coming up! 

BIG NEWS! On February 11, during our show at Barents Spektakel in Kirkenes, Lady Moscow will be releasing a brand new single from our upcoming fourth album! Stay tuned, peeps!

Feed the Devil  

Karaoke singing mice, freaky dolls and dinosaur dogs, eternal flames, Devil de Luca and a potty trained Pac-Man? These are all elements in Lady Moscow's brand new music video. 

Feed the Devil is Lady Moscow's 4th music video, and was released to the world on September 5th 2014. 

The song Feed the Devil was recorded live in studio a late winter night in Oslo, and is featured on the album  "A story about true love and weather," released in January 2014. The album is Lady Moscow's third studio album, and has received great reviews from critics and audiences alike. 

The video is cast, directed and produced by the band's own accordion player Roger Antonsen. Antonsen himself stars as a cartoon in the video.

A story about true love and weather (2014)  

Anmeldere om A story about true love and weather: 

"Lady Moscow besitter gode ideer, originale melodier og et forrykende velfungerende orkester som leverer annerledes og pulserende rockelåter med dristige undertoner fra kabaret og sirkusmanesjen." (Marie E. Andresen, Telemarksavisa) 

"Kort sagt er dette spinnvill, energisk, innovativ akustisk folkrock. Musikken veksler mellom frapperende fengende rytmikk, sære innfall, melankoli og sanger som utstråler den gode følelsen. De byr opp til en herlig sjangerdans som aldri blir kjedelig, men beholder sin friskhet så lenge det måtte trenges." (Svein Andersen, Aftenposten) 

8/10 "Frekt og feiende flott,- breddfullt av energi, referanser og med Lou Reed-estetikk!" (NRK Sørlandsscenen)

@ladymoscowband on Instagram

This feature is rendered via ajax

The bird says: